Ingrediënten voor 12 cupcakes

125 Gram roomboter op kamertemperatuur
125 Gram kristalsuiker
125 Gram zelfrijzend bakmeel
2 Eetlepels melk op kamertemperatuur
2 Eieren op kamertemperatuur

Frosting
45 gram bloem
240 ml melk, op kamertemperatuur
200 gram roomboter, op kamertemperatuur
200 gram poedersuiker
5 ml vanille extract

Kleurstofjes

Methode

Maak het basisrecept cupcakes. Verdeel het beslag over verschillende bakjes en kleur elk bakje beslag met een andere kleurstof.

 

Doe de papieren bakvormpjes in het bakblik en schep steeds een andere kleur beslag in elk bakvormpje tot het bakvormpje tot 2/3 is gevuld. Met een houten prikker of lepeltje 'draai' je alle kleuren beslag voorzichtig door elkaar.Bak de cupcakes op 170 graden voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de cupcakes afkoelen op een rekje.
Maak het basisrecept frosting, dit kan je ook vervangen voor een andere topping. Maak een mooie swirl op de cupcakes met een spuitzak met jumbo tip, en versier de cupcakes met lekkere gekleurde sprinkles.

 

Have fun!

© Cupcakerecepten.nl