Werkwijze

Maak je favoriete cupcakerecept. Wij gebruikten het basisrecept cupcakes en voor de frosting een botercreme vanille. Voor het contrast gebruikten we donkere bakvormpjes.

Kleur de botercreme met een drupje kleurstof. Wij kozen voor de kleurstof donkerbruin en lieten ook een deel van de botercreme ongekleurd. Met een spatel smeerden we een aantal cupcakes in met de witte botercreme. Sommige cupcakes dipten we vervolgens in oranje sanding sugar.


We maakten op de andere cupcakes met de bruine botercreme een mooie swirl met de Jumbo decoratietip 'open ster' van Cupcakerecepten.nl.Steek de fondantdecoraties naar eigen inzicht in de cupcakes. Besprenkel de cupcakes met zwarte en oranje sanding sugar. 
De cupcakes staan hier op een houten kistje. Je kunt ook een mooi dienblad of bord gebruiken. 

Happy Halloween!


© Cupcakerecepten.nl