Deze winactie is gesloten.
We feliciteren Monique met het winnen van de zeer gewilde set beslagkommen :-) Veel plezier gewenst!

Iedereen bedankt voor het meedoen!Rosti Mepal

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Iedereen kent de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen. De kans is erg groot dat u al een product van ons (heeft) gebruikt.

Natuurlijk moeten producten perfect (blijven) aansluiten bij een moderne lifestyle. Daarom volgt Rosti Mepal alle internationale trends op de voet. Dit zorgt voor een collectie met actuele kleuren en decors, waarbij de kwaliteit en de functie van een product nooit uit het oog worden verloren. Niet voor niets is het motto van Rosti Mepal: quality, design, function!

De producten van Rosti Mepal zijn nu ook online te koop via de Rosti Mepal webshop!


Voor meer info over Rosti Mepal en de service van Rosti Mepal kijk je op de website>

Win!

Cupcakerecepten stelt speciaal voor onze trouwe bezoekers een mooie set beslagkommen beschikbaar. Doe mee en win zo'n prachtige set in retro pastelkleurtjes!

 

Inhoud

  • Set van 3 Margrethe beslagkommen van Rosti Mepal, uitgevoerd in fraaie retro kleuren green, yellow en blue.
  • De beslagkom Margrethe bestaat 60 jaar en dat wordt gevierd met een speciale tower set van 3 populaire maten mengkommen: 1.5 , 2.0 en 3.0 liter, allen met deksel.

 

Doe mee!

Om kans te maken op deze set like je onze Facebookpagina en plaats je een berichtje bij de winactie. Of Plaats een reactie op dit bericht.