De winnaars hebben intussen bericht van ons gehad! Gefeliciteerd allemaal met het maken van dit prachtige boek.

Maak je eigen receptenboek met Albelli

Altijd al je eigen kookboek willen maken met je allerbeste cupcakerecepten en andere recepten? Dat kan met het handige Platliggende Premium Fotoboek van Albelli. Dit fotoboek wordt op een speciale manier gebonden zodat de pagina's plat blijven liggen en je niet te maken hebt met de naad in het midden van het boek. Zo kan je dus ook gemakkelijk een foto over twee pagina's spreiden, zonder in te hoeven leveren op het effect. Het papier van het boek heeft alle eigenschappen van fotopapier, alleen is het ook vlek- en vochtbestendig en niet gevoelig voor vingerafdrukken. Perfect dus voor in de keuken!
Het speciale papier van onze platliggend premium fotoboeken heeft alle eigenschappen van écht fotopapier. Het papier is iets zwaarder waardoor je fotoboek een extra luxe uitstraling krijgt. Het resultaat oogt professioneel en je foto’s komen nog mooier tot hun recht. Bovendien is het premium papier vlek- en vochtbestendig en ongevoelig voor vingerafdrukken zodat je mooiste herinneringen voor altijd veilig in je fotoboek bewaard blijven.

Een ander leuk iets van de diensten van Albelli is dat je je fotoboek online kunt publiceren. Hierdoor kan je je eigen boek ook met je volgers delen.


Win

Albelli stelt speciaal voor onze trouwe bezoekers maar liefst 3 vouchers Platliggend Premium Fotoboek t.w.v. €50,- beschikbaar. Doe mee en win één van deze geweldige vouchers!
 

Inhoud

  • Voucher voor een  Platliggend Premium Fotoboek t.w.v. €50,-
  • Dit fotoboek wordt op een speciale manier gebonden zodat de pagina's plat blijven liggen
  • Het speciale papier van onze platliggend premium fotoboeken heeft alle eigenschappen van écht fotopapier.


Doe mee!

Om kans te maken op deze set like je onze Facebookpagina en plaats je een berichtje bij de winactie. Of Plaats een reactie op dit bericht. Bedankt Albelli!