Keuken musthave voor de echte pro!

Ben je ook een echte pro in de keuken? Niets werkt zo fijn als een opgeruimd en schoon werkvlak! Én.. je bereikt zo het mooiste en lekkerste resultaat. Mixen, rollen, vullen, decoreren.. je hebt je handen vol als je aan het bakken bent. Met de Plenty Easypull maak je alles letterlijk in een handomdraai schoon. Zo kan jij lekker professioneel bakken zonder geknoei!

 


Plenty Easypull Mobile

Ongelukjes kunnen overal gebeuren, keukenpapier is hierbij onmisbaar maar niet altijd handig in gebruik. Daarom is er nu Plenty Easypull Mobile, een dispenser incl. navulrol. Met één hand te gebruiken en verplaatsbaar door het zelfklevende systeem aan de onderzijde. De dispenser hecht zich makkelijk aan een gladde ondergrond en als je hem ergens anders nodig hebt trek je ’m in een handomdraai weer los. Dus waar in huis je hem ook nodig hebt, met Plenty Easypull ben je er snel bij. De navulrol is verkrijgbaar in de Original variant van ca. 60 meter papier en sinds kort ook in Premium kwaliteit: ca. 40 meter extra sterk en extra absorberend papier. Plenty Easypull dispenser is onder andere verkrijgbaar bij Blokker en de Plenty Easypull navulling bij de diverse supermarkten (Albert Heijn, C1000, Jumbo, etc).

 

MasterChef

De Plenty Easypull is ook in de keuken van het populaire programma MasterChef Holland te vinden! De chefs kunnen de Plenty Easypull met 1 hand gebruiken en de dispencer makkelijk verplaatsen tijdens de kook- en bakopdrachten.

Geniet je ook zo van het programma en alle lekkere gerechten die op tafel worden getoverd? Je kan nu meedoen met de Plenty MasterChef Game en kans maken op een exclusief diner in het restaurant van MasterChef jurylid Peter Lute of 1 van de andere prijzen. 


Doe mee en win!

Win nu met Plenty Easypull een exclusief diner bij MasterChef jurylid Peter Lute!
Ooit al eens willen eten in het exclusieve restaurant van MasterChef jurylid Peter Lute? Dan is dit je kans. Plenty Easypull heeft nl online 7 bordjes verstopt. Vindt de 7 bordjes en maak kans op dit exclusieve diner bij Peter Lute. Ga naar de www.plentymasterchefgame.nl, verzamel alle bordjes en win.

Tijdens de periode 1 t/m 23 mei heeft Plenty over het internet zeven restaurantwaardige bordjes verstopt. Via www.facebook.nl/plentyeasypull geven we hints over de locatie van elk bordje. Vind je het bordje? Dan klik je erop en voeg je deze toe aan je collectie.

De MasterChef jury zal steeds een oordel vellen over jouw gevonden gerecht. Heb je zeven bodjes gevonden? Dan ga je door naar de finale en maak je kans op geweldige prijzen, waaronder een exclusief diner in het restaurant van MasterChef jurylid Peter Lute. Ga naar de www.plentymasterchefgame.nl, verzamel alle bordjes en win!

 

 

Maak kans op:

  • Een exclusief diner bij MasterChef jurylid Peter Lute.  'Buitengewoon genieten' staat centraal bij LUTE Restaurant. MasterChef jurylid Peter Lute ontvangt jou en drie gasten voor een exclusief diner.
  • 2x iRobot® Roomba 555 Stofzuigrobot, de iRobot® Roomba 555 stofzuigrobot maakt automatisch schoon, zodat u dat niet hoeft te doen. Elke dag een schone vloer, volledig automatisch.
  • 10 Tefal pannen. Deze moderne inductie-koekenpan van Tefal is voorzien van de ultra-sterke anti-aanbaklaag die extra lang meegaat en zeer krasbestendig is. U heeft geen olie of boter meer nodig tijdens het bakken! De handige Thermo-Spot kleurt effen rood wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt waardoor belangrijke voedingsstoffen niet verloren gaan.

 

www.plentymasterchefgame.nl

MasterChef Holland is maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien bij Net5.
Foto Peter Lute: net5.nl