Pottery Barn Coctail party

Pottery Barn daagde hun favoriete onderhoudend bloggers om de ultieme zomerse coctail bar, geïnspireerd door hun eigen cocktail en favoriete stukken uit de zomer collectie te maken. Dit is het fantastische ontwerp van Eden Passante van Sugar and Charm. We vroegen Eden over haar inspiratie voor dit ontwerp evenals haar geheimen van  het hosten van een geweldige cocktail party.


Wat was je inspiratie en thema voor jouw cocktail party?

Voor mijn cocktails heb ik een Blackberry Salty Dog en een van mijn favoriete zomer cocktails, Spiked Limonade gegarneerd met bramen en aardbeien. De cocktails waren de perfecte basis voor een blackberry en aardbei-gekleurde thema! Ik wilde het simpel en classic houden 
voor 'everyday backyard entertaining'.

Wat denk je dat zijn de meest bijzondere en unieke details van jouw cocktail party?

De twijgen heb ik gebruikt om de Blackberry Salty Dog te garneren. Ze zijn uniek en een zeer charmant detail. Ik heb ook eenvoudige drink sticks gemaakt voor de rocky limonade met een houten prikker en Washi tape! Het toevoegen van rode en paarse bloemen  om de lantaarns en de emmer zorgt voor een kleurexplosie!


Wat is je favoriete zomer plek voor het organiseren van een cocktail party?
Als we dichtbij een meer konden wonen, zou ik graag een cocktailparty lakeside organieseren! Maar omdat we in de stad leven, is een mooie, weelderige achtertuin wat het beste werkt voor ons.

Van: blog.potterybarn.com