Deze winactie is verlopen.

De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Heel veel plezier met het pakket!

Summer Sweet Bar

Wat is er nu leuker dan je eigen Sweet Bar maken? Bak en creëer de lekkerste en vooral mooiste sweets en goodies, en nodig je vrienden en familie uit voor een zoet zomer feestje!

Een Sweet bar maak je op een grote tafel die je ergens in de ruimte neerzet. Het meest practische is om de tafel tegen een grote wand te plaatsen. Op deze manier kan je de wand betrekken bij je creatie. Hang mooie slingers, ballonnen of pompoms tegen de muur zodat de Sweet Bar een prachtige achtergrond krijgt.

Zodra je jouw lekkere sweets hebt gemaakt en gebakken kan je de bar helemaal gaan inrichten. Heb je een bepaald thema bedacht? Dan kan je bijpassende accessoires zoeken om het thema nog meer te laten spreken. Werk met kleuren en producten die goed bij elkaar passen qua stijl en kleur.

 

 

Sweet Bar spoons

Win

Cupcakerecepten stelt speciaal voor onze trouwe bezoekers een prachtig Sweet Bar pakket t.w.v. €49,95 beschikbaar. Doe mee en win deze leuke prijs!


Inhoud

  • candy jar
  • candy scoop
  • french bottles
  • plasctic cups
  • mini spoons
  • candy sticks
  • sprinkles
  • straws
  • bakvormpjes

Doe mee

Om kans te maken op deze set like je onze Facebookpagina en plaats je een berichtje bij de winactie op Facebook. Of Plaats een reactie op dit bericht. Good luck! Wil je nog meer kans maken op leuke prijzen? Lees dan snel verder!

 

Zomer inspiratie voor je Sweet Bar en maak kans op nog meer prijzen!

Inspiratie nodig voor de lekkerste zomerse cupcakes? Ons nieuwste recept met heerlijk rood fruit en meringues is een zomer topper! Je kan bij dit recept ook kans maken op een leuk pakket dus bekijk het snel HIER >