Christmas Cupcake Decorations

Maak zelf de mooiste cupcakes voor tijdens de feestdagen. Met dit pakje met 6 leuke én eetbare Enjoy 2016 cupcake toppers, gemaakt van eetbaar papier, decoreer je jouw homemade cupcakes in een handomdraai tot een prachtig eetbaar kunstwerkje. Bestel ze nu in de webshop >

Hoe doe je dat?

Leg de toppers eenvoudig voor serveren op een stevige frosting, zoals een botercreme of chocoladetopping. Of bedek de cupcake met een laagje fondant, bestuif de fondant lichtjes met water. Laat beetje drogen en leg topper voorzichtig op fondant. Duw zachtjes aan en maak de randjes van de topper voorzichtig nat met een beetje water voor mooie platte afwerking. Let op dat de afbeelding aan de bovenkant van de topper zelf niet nat wordt, toppers kunnen krimpen of lopen uit bij gebruik van te veel vocht.

De complete methode vind je hier >