Doe mee en win! High tea voor 2 personen

It's you time! Onze partner Boho Lifestyle heeft nu iets heerlijks voor je in petto. Want speciaal voor onze trouwe bezoekers zijn er nu 10 extra Boho Lifestyle Treats beschikbaar gesteld! Geniet samen met wie je maar wilt van deze verrassing in het Boho Lifestyle Café in Eersel, Noord-Brabant.

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen! Heel veel plezier!

 


Boho Lifestyle - Bohemian Luxery & Coffee

Bij Boho Lifestyle geniet je van heerlijke en gezonde thee blends of koffiespecialiteiten. Onder het genot van iets lekkers gunnen wij jou a little dash of happiness! Maak je ervaring compleet en shop de mooiste lifestyle producten in bohemian luxery style. 

 

Doe mee en win! High tea voor 2 personen

Win nu één van de 10  Boho Lifestyle Treats: Een heerlijke verrassing van zoete lekkernijen en onbeperkt thee naar keuze. Wat moet je doen om te winnen? Deel dit bericht van Boho Lifstyle en like de pagina hier >