Leuk! Met velletjes vetvrij bakpapier pak je je zelfgemaakte kersttraktaties zoals cupcakes, macarons en koekjes mooi in.  Ook een goed idee: Knip de vellen in vieren en gebruik ze als bakvormpje voor je cupcakes!

 

Maak beslag voor je favoriete cupcakes. Wij namen voor deze cupcakes lekkere Processo cupcakes en een meringue topping voor mooie hoge ronde swirls. In plaats van bakvormpjes gebruik je dit feestelijke vetvrije papier. Knip de vellen in vier stukken en plaats de papiertjes in het cupcake bakblik.

Zorg ervoor dat de mooie kant van het papier na het bakken aan de buitenkant te zien is. Vul de bakvormpjes tot de rand, en duw met een lepeltje het beslag goed tegen de binnenkant van het bakpapier/bakblik aan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 


 

Bak de cupcakes zoals gewoonlijk en laat ze daarna goed afkoelen. Maak de topping en vul een spuitzak. Maak een mooie swirl op de cupcakes en sprenkel wat feestelijke sprinkles over de cupcakes.

Zet de cupcakes op een mooie schaal of dienblad. Fijne feestdagen!

 

© Cupcakerecepten.nl