Ingrediënten voor 12 cupcakes
125 gram roomboter, op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk, op kamertemperatuur
2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
Aarbeienkwark, maak zelf door een handje aardbeien te pureren en door de kwark te scheppen
Kiwi's
Sprinkles

Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Laat de cupcakes goed afkoelen op een rekje.

Met een mesje of corer maak je een mooie opening in de bovenkant van de cupcakes. Zet de cupcake-corer op de bovenkant van de cupcake, duw de corer naar beneden en haal de cucpake-corer uit de cupcake. Resultaat: een perfecte opening voor een lekkere vulling!

Schep in elke cupcake een beetje lekkere aarbeienkwark. Smeer nu wat kwark op de bovenkant van de cupcakes met een spatel en versier de kwark met leuke nonpareils. De kiwi's snij je in dunne plakjes en met een stevige uitsteker, steek je mooie vormen uit de kiwi. Gebruik de kiwi decoraties als finishing touch op je lekkere kwarkcupcakes!

 

 

 

 

 

 

© Cupcakerecepten.nl