Werkwijze
Kleur fondant in oranje en zwart. Gebruik hiervoor kleurstoffen en witte fondant. Neem steeds een stuk witte fondant en kneedt langzaam een drupje kleurstof door de fondant. TIP: Gebruik wegwerphandschoentjes! Je kunt fondant zelf maken of gebruik kant en klaar fondant.


Maak van de witte en oranje fondant een lange dunne sliert en leg deze naast elkaar. Je maakt makkelijk een sliert door de fondant op tafel uit te rollen met je handen. Doe dit hetzelfde met de kleuren oranje en zwart of met welke kleur je graag wilt.

 

 

Draai de 2 kleuren slierten fondant om elkaar heen.

 

 


 

Duw de gedraaide sliert nu voorzichtig plat met een rolstok.

 

 

 

 

Met je handen rol je de platgedrukte sliert weer tot een mooie ronde en gladde sliert. Je zult zien dat de twee kleuren fondant nu in elkaar zijn opgegaan.

Rol de dunne sliert nu op tot een rondje. Je Halloween swirl is nu klaar!

 

 

 

 


Happy Halloween!

© Cupcakerecepten.nl