Werkwijze
Kleur fondant in bruin, oranje en zwart. Gebruik hiervoor kleurstoffen en witte fondant. Neem steeds een stuk witte fondant en kneedt langzaam een drupje kleurstof door de fondant. TIP: Gebruik wegwerphandschoentjes! Je kunt fondant zelf maken of gebruik kant en klaar fondant.


Maak kleine bolletjes van de bruine en oranje fondant. Of kies elke kleur die je wilt om de monsters te maken.

 

 

 

Maak van de bruine en oranje fondant een lange dunne sliert, door van een stukje fondant een sliertje te rollen met je handen op je werkblad. Drappeer de slier losjes over het bolletje. Zet het sliertje hier en daar met wat water vast. Van witte en zwarte fondant maak je de oogjes. Zet het zwarte gedeelte van het oogje vast met een beetje water en zet het oogje ergens op het monstertje. Je kunt ook een foodmarker gebruiken om de oogjes te tekenen.Maak kleine onderzettertjes van fondant in dezelfde kleurstellingen. Gebruik een mooie ronde uitsteker of een ander rond voorwerp, zoals een glaasje. Zet de decoratie in de cupcakes. 

Happy Halloween!

© Cupcakerecepten.nl