Cupcake als ontbijt?

Skip jij wel eens je ontbijt? Of eet je net als wij ‘s morgens in de haast nog snel even die jummie cupcake op die er nog stond (of 2)?

Op dat moment lekker en het stilt de trek, maar na een poosje hebben we al weer een 'hongerig' gevoel en eigenlijk maar weinig energie.


Goede start met belVita Breakfast

Natuurlijk weten wij ook dat een goede start van de dag heel belangrijk is. Zonder goed ontbijt teer je 2/3 van de dag op je reserves. Ontbijten loont voor je energieniveau, bioritme, bloeddruk, gewichtscontrole en darmwerking.

Maar wat nu te doen als je vaak geen tijd hebt voor dat zo belangrijke ontbijt? Speciaal voor mensen zoals wij die het ontbijt wel eens overslaan zijn er nu de lekkere en voedzame belVita Breakfast ontbijtbiscuits. Dit zijn de enige ontbijtbiscuits waarvoor wetenschappelijk bewezen is dat ze langzaam koolhydraten vrijgeven gedurende 4 uur, als onderdeel van een gebalanceerd ontbijt. Energie voor de hele ochtend dus*!De ontbijtbiscuits zijn per vier biscuits verpakt, en dus heel handig om mee te nemen. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt. belVita Breakfast is er in de volgende varianten:

  • Ontbijtbiscuits in de smaken Cranberry, Melk & Granen en Meergranen. Een doosje kost € 2,39 en bevatten 6 erpakkingen van 50 gram.


 

  • Sandwich ontbijtbiscuits in de smaken Yoghurt en Yoghurt-aarbei. De sandwiches bestaan uit twee ontbijtbiscuits met daartussen een yoghurtvulling. Een doosje kost €2,39 en bevatten 5 verpakkingen van 50,6 gram.

 


 

Getest!

We hebben dit nieuwe ontbijtproduct natuurlijk voor je getest. We namen een ontbijt met als onderdeel de belVita sandwich ontbijtbiscuits in de smaak Yoghurt-aardbei. Ons ontbijt bestond uit:

 

 

Het maken van het ontbijt nam maar een minuutje van onze tijd in beslag. De bisscuits zijn heerlijk knapperig en de yoghurtvulling lekker fris. In combinatie met fruit, zuivel en een warme warme drank een super lekker, maar vooral verantwoord ontbijtje!

Pluspunt:  Als het niet lukt om dit ontbijtje thuis te nuttigen, dan is het ook heel goed te doen om je fruit, zuivel, flesje water en biscuits mee te nemen en onderweg te nuttigen. 

TIP Als variatie kan je kiezen voor de verschillende porties fruit:

  • Aardbei: schaaltje 100 gram,
  • Appel: 1 stuk,
  • peer: 1 stuk,
  • perzik: 1 stuk

* belVita ontbijtbiscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte aan langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte na een maaltijd minder stijgen dan producten met een laag gehalte aan langzaam verteerbaar zetmeel.

 

Hoe ontbijt jij? 

Let us know en win een giftcard voor de webshop van Cupcakerecepten!


© Cupcakerecepten.nl