Over Cupcakerecepten.nl

Cupcakerecepten.nl bestaat sinds 2010 en is uitgegroeid tot dé website over cupcakes in Nederland. Niet zo gek, want zo’n 75.000 unieke bezoekers raadplegen onze website maandelijks gemiddeld 100.000 keer. Onze duidelijke en originele recepten, blog met nieuws en acties, en de uitgebreide webshop dragen bij aan het hoge aantal van gemiddeld 400.000 pageviews per maand. Via Social media en onze newsletter bereiken wij maandelijks nog eens 15.000+ fans en trouwe bezoekers.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit creatieve vrouwen, in de leeftijd van 20-50 jaar. Zij vinden het leuk om in het drukke leven dat zij leiden, op een ontspannende manier bezig te zijn met een creatieve hobby zoals het maken van cupcakes. Dit doen zij alleen, met de kinderen of gezellig samen met vriendinnen. En er is altijd wel een gelegenheid te bedenken om cupcakes te maken, zoals een verjaardag, geboorte, huwelijk of lekker zomaar.

Mogelijkheden

  • Voor het plaasten van advertorials, banners, sponsored stories etc. neemt u contact op met Adfactor
  • Wilt u een winactie opzetten met Cupcakercepten.nl of wilt u een samenwerking aangaan met Cupcakerecepten? Neem dan contact met ons op.

 

Een greep uit de samenwerkingen en onlangs verschenen publicaties: