About us

Cupcakes maken is meer dan een trend. Het is een passie! Deze kleine, lekkere en vooral mooie traktaties zijn leuk en makkelijk om te maken, en je vindt altijd wel een goede reden om aan de slag te gaan! Vier speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag, bruiloft, jubileum, of baby shower met cupcakes.  

Maak er met cupcakes een nog mooier feest van op dagen zoals Valentijn, Pasen, Moederdag en Kerst! Cupcakes zijn daarnaast het ultieme cadeau, iedereen vindt ze lekker, en ze zijn leuk om te geven en te krijgen.

Cupcakerecepten.nl helpt je om zelf lekkere maar vooral ook mooie cupcakes te maken. We geven je uitleg, tips en heleboel inspiratie om de beste bakker in jou naar boven te halen. Alle recepten die je kunt vinden op Cupcakerecepten worden door ons zelf ontwikkeld. Zo bereik je altijd hetzelfde resultaat als wij en de recepten zijn daarom 'bake proof' ! Heb je suggesties of vragen over onze site, stuur ons een email of log in met je account als je vragen hebt over een recept. Het antwoord op je vraag vind je dan zo snel mogelijk terug bij het desbetreffende recept.  

 

Mogelijkheden

Cupcakerecepten.nl bestaat sinds 2010 en is uitgegroeid tot dé website over cupcakes in Nederland. Niet zo gek, want zo’n 50.000 unieke bezoekers raadplegen onze website maandelijks gemiddeld 100.000 keer. Onze duidelijke en originele recepten, blog met nieuws en acties, en de uitgebreide webshop dragen bij aan het hoge aantal van gemiddeld 400.000 pageviews per maand. Via Social media en onze newsletter bereiken wij maandelijks nog eens 15.000+ fans en trouwe bezoekers.

Onze doelgroep bestaat uit creatieve vrouwen, in de leeftijd van 20-50 jaar. Zij vinden het leuk om in het drukke leven dat zij leiden, op een ontspannende manier bezig te zijn met een creatieve hobby zoals het maken van cupcakes. Dit doen zij alleen, met de kinderen of gezellig samen met vriendinnen. En er is altijd wel een gelegenheid te bedenken om cupcakes te maken, zoals een verjaardag, geboorte, huwelijk of lekker zomaar.

  • Voor het plaasten van advertorials, banners, sponsored stories etc. neemt u rechtstreeks contact op met Cupcakerecepten via [email protected] of neem contact op met ons digital agency Adfactor.
  • Wilt u op een andere manier content plaatsen op onze website of wilt u een samenwerking aangaan met Cupcakerecepten? Mail dan naar [email protected]