Betalen

Met iDEAL betaal je direct voor je bestelling via online bankieren van een van de deelnemende banken. Je kunt de bestelling ook achteraf betalen.

Als wij de betaling hebben ontvangen ontvang je een e-mail ter bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur waar je de details van de bestelling kunt vinden. Zodra wij de bestelling aan je hebben verzonden ontvang je een e-mail met een track & trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Verzending

Je pakket wordt binnen 1 werkdag verzonden. De bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50,-. 

Ruilen & retourneren

Bent je niet tevreden over het product of is er een probleem dan horen wij dat graag. We lossen dit graag samen met je op!

Als je besluit om item(s) te retourneren, dan kun je het retourformulier aanvragen via het je account. De items die je wilt retourneren, dienen binnen 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst van je pakket, naar ons worden teruggezonden.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor eigen rekening zijn. We raden aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

-Houdt er rekening mee dat als producten gebruikt, beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen. -Ook producten die speciaal zijn samengesteld of gemaakt voor jou, kunnen helaas niet retour worden gezonden.
-Eetbare decoraties en producten worden helaas niet retour genomen.