Hallo,
Ik kwam na zoveel tijd nog eens een recept bekijken, maar ik vind het niet meer.. Kan ik die ergens anders vinden? Het noemde toen ook double vanilla en was met zonnebloemolie, overheerlijk!!
Olivia
06-09-2013 om 19:22:35
Dat zullen deze zijn:
http://www.cupcakerecepten.nl/2011/10/easy-vanilla-cupcakes
Succes!
Fem.
01-04-2013 om 14:12:22
Wat gebeurt er als ik geen vanille extract toevoeg
Olivia
02-04-2013 om 10:34:49
Dat kan gewoon, de echte smaak van vanille zal dan niet aanwezig zijn.
Isa_Woehoee
30-05-2012 om 15:57:10
Ik heb een vraagje over het basisrecept frosting:
Is de frosting wit? want botercreme is vaak een beetje geel en dan kan je het niet heel goed kleuren.
Olivia
01-06-2012 om 10:03:08
De frosting gaat redelijk naar wit. Mix vooral de boter goed, dan wordt de frosting vanzelf lichter. TIP Het ligt vaak ook aan de sterkte/kwaliteit van de kleurstof die je gebruikt. Met een geconcentreerde kleurstof in gelvorm behaal je goede resultaten.
Succes!
eleni_droogmans
27-05-2012 om 14:15:32
hey
ik heb een vraag, mijn cakjes zijn namelijk hard
en niet zacht of smeuÏg :(
eleni
Olivia
28-05-2012 om 19:54:00
Hoi!
Gebruik verse ingrediënten, waar nodig op kamertemperatuur laten komen, bak de cupcakes niet te lang anders drogen ze uit.
Succes!
amira1234
07-05-2012 om 17:59:30
hallo
ik had even een vraagje. kan je de muffin mix van dokter oetker gebruiken als cakeje (ipv van de cupcake)? En dat ik daarna gewoon de topping gebruik doe die hierboven genoemd is.
ook wou ik deze muffin vullen met caramel moet ik dat voor of na het bakken doen? ( worden ze niet te zoet met de caramel de topping etc?)
gr
Olivia
07-05-2012 om 21:58:25
Hi!
Op onze website publiceren wij heerlijke cupcakerecepten die je helemaal zelf kan maken. Voor tips over kant en klaar mixen ben je dus helaas op het verkeerde adres..
Vullen van cupcakes kan voor of na het bakken, als het zachte caramels zijn, zoals Rolo's, kan het allebei. Over de smaak van de kant en klaar muffin mix in combinatie met onze toppings hebben wij ook helaas geen ervaring.
Hanane
02-04-2012 om 20:00:27
Hey , ik heb een vraag ik heb al 3 pogingen gedaan voor het maken van die frosting maar het lukt niet
Het smaakt teveel naar bloem en boter ( ik heb alles juist afgewogen ) en ik heb alles er bijgedaan
weet er iemand misschien hoe dit komt ? Hopelijk krijg ik zo snel mogelijk mijn antwoord
Ik heb vandaag NOGMAALS die frosting proberen te maken , maar ik zit met hetzelfde probleem het smaakt gewoon veel te veel naar bloem en boter ? ik heb het nu even in de koelkast laten liggen ga ik nog extra vanillextract en kleurstof halen , maar ofdat zal helpen weet ik zo niet .. :S
Olivia
02-04-2012 om 20:31:16
Hi!
Als je alles gedaan hebt zoals in het recept, dan is dit misschien niet jouw recept. Wat voor boter gebruik je?
lara2010
13-02-2012 om 21:06:27
hoi,
ik ben een echte bakliefhebber en heb net een knieoperatie achter de rug dus veel tijd om cupcakes te maken heb al een paar recepten geprobeerd en supperlekker.
ik bak ze wel niet in de oven maar met een cupcakemaker echt een aanrader en heel gemakkelijk.
grtjs vanuit belgië
jessicaminoes
21-12-2011 om 19:26:32
hoi!
ik ga morgen de topping maken, maar dit is toch gewoon vanille??? en je moet voor de boter van de topping toch geen margarine gebruiken ? of gezout of niet.Xjessica
Olivia
21-12-2011 om 21:52:19
Je kunt het beste ongezouten roomboter gebruiken.
Succes!
Elaine
20-07-2011 om 20:46:13
Hoi Olivia
heb net zo als Janneke sinds ik deze site ken echt heel veel cupcakes gemaakt ik ben echt heel erg enthousiast over de site heb door het maken van de cupcakes voor het goede doel al zo'n zeker 150 cupcakes gemaakt iedereen is heel enthousiast over wat ik maak.Heb gisteren voor mijn Opa cupcakes gemaakt ze hebben gelukkig de reis van Meerssen(Ligt in Limburg vlak bij Maastricht)Naar Apeldoorn(Gelderland) overleeft.Ik wil later en ik hoop dat het me lukt iets met pattiserie gaan doen en daar voor te studeren en dan een eigen cupcake winkeltje opzetten.
XXXXXXXXXXXXXXXXXElaine
(Ben aan het proberen om foto's op te sturen van mijn laatste cupcakes)
Olivia
20-07-2011 om 21:35:24
Heel leuk! Kom zeker een cupcake proeven als je je winkeltje opent! :-)
Groetjes,
Olivia
Brigitte
02-07-2011 om 14:53:07
Hoi Olivia,
Misschien een beetje een rare vraag maar kan je ook gewoon kleurstof door het beslag doen?
Brigitte
Olivia
02-07-2011 om 17:08:19
Ja hoor dat kan zeker! Is trouwens erg leuk! Succes!
Janneke Schuffelen
29-06-2011 om 12:22:25
Graag gedaan :) ik moet zeggen dat ik heel enthousiast aan het bakken ben sinds deze site, ik heb er al zo'n honderd gebakken sindsdien en ik vind het echt leuk! Het lukt nog niet allemaal perfect maar ik merk dat het steeds beter gaat, zeker met de hulp in de reacties en dat is een hele leuke ervaring :)
Groetjes Janneke
Olivia
29-06-2011 om 14:19:41
Hartstikke leuk! :-)
Janneke Schuffelen
24-06-2011 om 16:52:23
Nou de creme zag er vanmorgen nog heel mooi uit! En het smaakte ook lekker, m'n zusje was in ieder geval enthousiast :)
Olivia
24-06-2011 om 17:17:01
Hartstikke goed! :-) Leuk dat je nog even iets liet weten!
Groetjes, Olivia
Janneke Schuffelen
23-06-2011 om 20:18:34
Dankjewel! Dat geeft alvast een beetje hoop :) de cakejes zijn net uit de oven en ruiken heerlijk. Ik denk dat ik zometeen gelijk de creme maak, in de koelkast zet en dan morgen bij m'n ouders thuis erop spuit, heel erg bedankt voor alle tips! Ik laat nog weten of het is gelukt.
Janneke
Olivia
23-06-2011 om 22:38:50
Graag gedaan! :-)
Janneke Schuffelen
23-06-2011 om 14:27:39
Hmm, lastige keuze. Ze zijn voor mijn zusjes verjaardag en het is de eerste keer dat ik dus de creme maak en ik wil wel dat ze lukken! Als ik het op het laatst pas doe is het zo moeilijk in te schatten of het is gelukt. Ik ga er even over nadenken, in ieder geval bedankt voor het advies!!
Janneke
Olivia
23-06-2011 om 17:55:45
He Janneke,
Boter creme lukt echt altijd! Maak je geen zorgen, je kunt het! Succes! Olivia
Janneke Schuffelen
23-06-2011 om 12:49:11
Hoi Olivia,
Ik wil voor het eerst proberen om een cakeje te maken met creme erop, maar ik vraag me af hoe lang het goed blijft als ik dat maak? Als ik het bijvoorbeeld vandaag maak is het morgen dan nog mooi/goed? Of moet je de creme erop spuiten vlak voor je het eet?
Groetjes Janneke
Olivia
23-06-2011 om 14:14:35
Hoi Janneke,
Het kan makkelijk een dag in de koelkast met de creme er al op, maar het lekkerste is om het er op te spuiten voor je ze gaat eten. De creme kun je 3 tot 5 dagen in de koelkast bewaren en cupcakes in een afgesloten luchtdichte doos buiten de koelkast ook. Dit is misschien ook een optie voor je.
Succes!
Olivia
Leonie van Dijk
30-05-2011 om 19:47:30
ze zijn geweldig gelukt! dankjewel voor alle leuke recepten! allemaal supersnel klaar en zooooo lekker :D
Olivia
02-06-2011 om 10:54:58
Bedankt voor je leuke post en succes!
Olivia
Olivia
16-05-2011 om 14:07:37
Hallo!
Ik maak voor zulke swirls gebruik van Wilton 1M of een ander open ster tip.
Olivia
biancib
14-05-2011 om 10:21:45
Welke spuitmond heb je gebruikt voor de swirls?
Groetjes!
Olivia
04-04-2011 om 08:53:40
Vanille extract kun je kopen in een speciaalzaak. In de supermarkt is essence te koop en dat kun je ook goed gebruiken hoor!
Succes,
Olivia
2ane
01-04-2011 om 21:49:40
Waar kan ik vanille extract kopen?
Zou je eventueel ook vanille essence kunnen gebruiken, of verandert dit teveel aan de smaak?
Denise
26-01-2011 om 15:52:44
kan ik ook vanille suiker gebruiken?
Ik wil cake balletjes gaan maken voor de kinderen die zondag
op buurt bezoek komen.
nu heb ik lekkere cake om te bakken, de smelt chocolade, versiering, alleen wordt dit de eerste keer dat ik botercreme maak, heb je tips?
ik zat te denken aan 100gr margarine, 100gr ongezouten roomboter, en 200gram poedersuiker?
en dan een hoeveelheid vanille suiker?
Alvast bedankt.
Liefs
Olivia
03-01-2011 om 11:50:16
Hoi Fenny,
Dan kun je alles delen door 2.
Succes!
Olivia
Fenny
31-12-2010 om 21:13:52
Hoi Olivia,
Ik wil graag dit recept proberen maar kan je mij vertellen de hoeveelheid van bloem/suiker/boter etc voor 12 cupcakes. Alvast bedankt, Fenny
Olivia
06-12-2010 om 13:39:51
Hoi Lonneke,
Het recept voor minimaal 15 grote cupcakes, maar je haalt er
waarschijnlijk nog meer uit.
Groetjes!
lonneke
04-12-2010 om 12:12:05
ik heb een vraag voor hoeveel cakejes is de buttercreme?
Olivia
02-09-2010 om 09:12:01
Hallo Claudia,
Ik neem even aan dat je het over de buttercreme hebt.
Je kan inderdaad limonade voor de kleur gebruiken. Je hoeft in principe niet minder melk te gebruiken, voeg gewoon 2 eetlepels limonade toe. Je kan ook gepureerd fruit toevoegen voor kleur of levensmiddelen kleurstof natuurlijk.
Succes!
claudia
01-09-2010 om 19:28:14
Heb een vraag.. kan je ook limonade gebruiken voor de kleur? En dan minder melk gebruiken?
Groeten Claudia
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen heb je een Cupcakerecepten.nl account nodig. Heb je nog geen account? Klik dan hier om een account aan te vragen. Klik hier als je wilt inloggen met een bestaande Cupcakerecepten.nl account.
Cupcakerecepten.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies slaan we bijvoorbeeld je voorkeuren op en kunnen we je gedrag binnen en soms ook buiten de website volgen. Deze informatie gebruiken we voor verschillende doeleinden zoals het verbeteren van de website, het aanpassen van onze communicatie op basis van jouw behoeften, het tonen van social media functies en het tonen van relevante advertenties. Ben je benieuwd welke cookies we gebruiken, en hoe we jouw privacy beschermen? Lees dan hier ons Privacy beleid. Door op ACCEPTEREN te klikken ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Klik hier als je liever geen cookies wilt accepteren.
Ik kwam na zoveel tijd nog eens een recept bekijken, maar ik vind het niet meer.. Kan ik die ergens anders vinden? Het noemde toen ook double vanilla en was met zonnebloemolie, overheerlijk!!
http://www.cupcakerecepten.nl/2011/10/easy-vanilla-cupcakes
Succes!