De winnaars zijn bekend, Gefeliciteerd:
mbooij, MJ, fleurvanderbij, Galinha, Angelique Mulders, Lonneke Hopman

Gewonnen, en je hebt nog geen bericht van ons ontvangen of ons bericht gemist? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar: [email protected] o.v.v. winnaar Theepakket Simon Lévelt


Simon Lévelt

Klein bedrijf, groot merk
Hoe een klein winkeltje in ‘koloniale waren’ kan uitgroeien tot een internationale koffiebranderij en theehandel? Door liefde voor het vak, door passie voor producten. En dat heeft Simon Lévelt al bijna 200 jaar. Het begon allemaal in 1817. In de havens van Amsterdam opende Simon Lévelt zijn eerste winkeltje in koloniale goederen. Daar verkocht hij de allermooiste koffie en thee. Sinds die tijd is er veel veranderd. Maar de passie is gebleven. Die zit in onze genen, die stroomt door onze aderen. Al zes generaties lang. En dat proef je aan alles. Allereerst natuurlijk aan de producten die we verkopen. Bij Simon Lévelt vindt u een zeer groot assortiment koffie en thee. Het merendeel bovendien van biologische kwaliteit. En dat assortiment wordt voortdurend vernieuwd.

 

Trek door de wereld van thee
We voeren u langs de theegebieden, geven u een voorproefje van de vele theesoorten, schotelen u een theerecept voor en schenken u verrassende theeweetjes. En natuurlijk nodigen we u uit in een van onze winkels. Proef onze thee, proef onze passie.

Win!

Simon Lévelt heeft speciaal voor de bezoekers van Cupcakerecepten.nl een mooi Moederdag Theepakket samengesteld met de allermooiste theeproducten.

 

 

 

Het Moederdag Theepakket  van Simon Lévelt t.w.v. €44,- bestaat uit:

1 Theepot QDO
1 Thee bewaarblik van Simon Lévelt
1 Zakje Moederdag thee van Simon Lévelt
1 Zakje Lychee love thee van Simon Lévelt

 

Doe mee!

Doe mee en win 1 van de 6 unieke Moederdag Theepakketten van Simon Lévelt. Plaats een reactie op dit bericht via je account of op onze Facebookpagina , en vertel ons waarom je dit cadeau van Simon Lévelt graag wilt winnen. Bedankt Simon Lévelt!

Bekijk ook het moederdagrecept:
Zelf Lychee Cupcakes maken met lekkere ijsthee!

 


 


Duurzaam ondernemen
Passie, dat hebben onze inkopers ook. Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuwe smaken en bijzondere variëteiten. En daarvoor reizen ze de hele wereld over. Onze inkopers bezoeken regelmatig koffieplantages en theetuinen. Hoe kunnen we de productkwaliteit verbeteren? En hoe is het gesteld met de werkomstandigheden van de arbeiders? Want naast die passie voor koffie en thee gaan ook mens en milieu ons aan het hart. Door nauw samen te werken met de producenten verbeteren we de kwaliteit van onze koffie en thee. Maar ook de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders varen er wel bij. Zo is er met steun van Simon Lévelt onder meer een tandartskliniek en een basisschool gebouwd.

Wil je graag op de hoogte blijven van Simon Lévelt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
www.simonlevelt.nl