Boho Lifestyle
 

" Boho Lifestyle is voor de vrouw die weet wat ze wil, zelfverzekerd in het leven staat, en houdt van de positieve 'bohemian spirit', die zij feilloos combineert met de laatste trends.

Het Ibiza gevoel - Love, Peace & Happiness - in combinatie met een vleugje hippy en gypsy, dat zijn de elementen waar onze collectie lifestyleproducten om draait. Omarm je eigen persoonlijkheid, volg je eigen inspiraties, en omarm de bohemian lifestyle. "         


De makers van Cupcakerecepten.nl werken aan nog veel meer leuke interactieve platforms op internet!  Zo is onlangs de lifestyle webshop Boho Lifestyle geopend.

Deze splinternieuwe webshop en blog, staan helemaal in het teken van de bohemian lifestyle!  Denk aan Ibiza, gypsy, boho chic, zon, zee, strand en dan allemaal in 1 jasje. Je vindt er heel veel boho inspiratie, unieke zomerse accessoires, boho sieraden, kleurige shawls, tassen en veel meer.

En nog een pluspunt.. alle bestellingen worden helemaal gratis verzonden naar Nederland en België!



Advertorial

Doe mee en win!

Boho Lifestyle heeft speciaal voor de bezoekers van Cupcakerecepten.nl trendy lifestyle pakketten t.w.v. € 24,95 beschikbaar gesteld! Doe mee en win één van deze unieke sets!  

1) Je bent/of wordt fan van de Facebookpagina van Cupcakerecepten.nl of je ontvangt onze nieuwsbrief/wordt abonnee.

2) Like en Deel vervolgens de  Facebookpagina van Boho Lifestyle, en je maakt direct kan op zo'n super leuk pakket!

Voor deze actie dien je dus de Facebookpagina van Boho Lifestyle geliked en gedeeld te hebben, anders kun je helaas niet winnen. Good luck!

 

 

Inhoud:

  • Vanwege het unieke karakter van de producten, is elke set weer anders samengesteld.
  • Je ontvangt 1 set met 4 vrolijk gekleurde Boho Lifestyle producten.

 

 

www.boholifestyle.nl | www.boholifestyle.nl/blog