De winnaars zijn bekend! Als je de gelukkige winnaar bent van één van de sets en je hebt nog geen bericht van ons ontvangen, mail ons dan je adresgegevens o.v.v. winactie Vacu Vin naar: [email protected].

Via Facebook:
Raschella Alvarez

Jennifer Hielkema

Luus Noten-van Embricqs
Simone van der Meer
Jonas Verheyen 
Esther Ritzer 

Via de website
Karo  08-05-2013 om 21:32:11
 Aagje  12-05-2013 om 16:03:31
SanneVH  20-05-2013 om 19:49:19
 

HAVE FUN!

PopSome Cake Decorating Set

De PopSome Cake Decorating Set van Vacu Vin is het cadeau voor iedere cupcake liefhebber. Met deze ‘decoratieboom’ berg je netjes al je decoraties op en kun je deze, door het unieke Oxiloc systeem, luchtdicht bewaren. Met een simpele “pop” maak je de dispenser open om vervolgens de decoraties over de cupcake te doseren. De vrolijk gekleurde deksels maken het een aanwinst voor iedere keuken.
Adviesverkoopprijs: € 24,99  | Voor meer informatie:
www.vacuvin.nl.

 Advertorial


Win!

Vacu Vin heeft speciaal voor de bezoekers van Cupcakerecepten.nl 10 PopSome Cake Decorating Sets beschikbaar gesteld! Doe mee en win één van deze leuke sets!


 

Inhoud:
PopSome Cake Decorating Set
is een praktische manier om je cupcakedecoraties te bewaren en te doseren. De gekleurde deksels en het gepatenteerde Oxiloc systeem zijn speciaal ontworpen om de bakjes luchtdicht af te kunnen sluiten. De set wordt geleverd met een handige standaard die speciaal is ontworpen om tot maximaal 9 dispensers te stapelen.

  • Handige dispensers voor kruiden, specerijen en strooidecoraties
  • Drie verschillende kleuren deksels
  • Gepatenteerde Oxiloc creëert luchtdichte afsluiting
  • Stapelbaar tot 9 dispensers
  • Hygiënisch

Doe mee!

Doe mee en win 1 van de 10 PopSome Cake Decorating Sets van Vacu Vin. Plaats een reactie op dit bericht via je account of op onze Facebookpagina , en vertel ons waarom je dit cadeau van Vacu Vin graag wilt winnen. Bedankt Vacu Vin!




 

Wil je graag op de hoogte blijven van Vacu Vin?
Volg Vacu Vin op www.facebook.com/vacuvin