De winactie is gesloten

De winnaars hebben intussen een bericht ontvangen van Kleertjes.com! Gefeliciteerd!


kleertjes.com is de online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande mama's in Nederland. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste kinderkleding en positiemode uit nieuwe en vorige collecties van bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen, zoals baby- en kinderkleding, positiemode, accessoires, nacht- en ondergoed... en nog véél meer. Neem dus snel een kijkje op onze website!

                                                                                                                                                   Advertorial


Win!

Het is feest! Kleertjes.com bestaat 10 jaar en dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Samen met Kleertjes.com heeft Cupcakerecepten.nl een leuke actie opgezet ter ere van het 10 jarig jubileum!

Cupcake Bakwedstrijd!
Bak jij de mooiste cupcake voor onze verjaardag? Stuur t/m 20 oktober een foto van je mooiste cupcake naar [email protected] en maak kans op hele mooie prijzen. In samenwerking met cupcakerecepten.nl mogen we 25 goodiebags met allerlei leuke bakspulletjes weggeven t.w.v. € 25,-.De hoofdprijs is een mooie Cupcake Sweetcase t.w.v. € 69.95 met meer dan 200 bakvormpjes. Hiermee maak je gegarandeerd de mooiste cupcakes! Kleertjes.com zal in samenwerking met de bakkers van cupcakerecepten.com de winnaars kiezen. Wij wensen jullie veel bakplezier!


Doe mee!

Doe mee en win de Cupcake Sweetcase Deluxe, of 1 van de 25 Goodiebags van Cupcakerecepten.nl Ga naar Kleertjes.com en bekijk de actie. We vinden het erg leuk als je ook een reactie plaatst op onze Facebookpagina


10% Korting!

Kleertjes.com is jarig en trakteert daarom op 10% voordeel op haar collectie kinder- en babykleding. Kleertjes.com is de grootste online winkel voor merkkleding en- schoenen voor baby’s, kids, tieners en aanstaande moeders. Bekijk de nieuwste collecties van topmerken als Vingino, Mim-pi, Sevenoneseven, Name-it, Babyface, Noppies, Jottum en Tommy Hilfiger en bestel direct met 10% korting! 

 Gebruik de actiecode kleertjescupcake op kleertjes.com en ontvang 10% korting bij een minimaal orderbedrag van €50,- op de hele collectie met uitzondering van een aantal merken.  http://www.kleertjes.com/content/acties-prijsvragen.html De actie is geldig t/m 16 oktober 2013 en eenmalig te gebruiken.