Ingrediënten 

Frambozensiroop

  • 60 gram frambozen
  • 200 gram kristalsuiker
  • 150 ml water

Lemonade

  • 1,5 liter koud water
  • Verse citroensap van 8 citroenen
  • Ijsblokjes

Methode

Go the natural way met jouw zelfgemaakte siroop. Maak de pink lemonade minstens een week van te voren, en zet de lemonade in een afgesloten kan in de koelkast.

Maak de siroop door de frambozen, suiker en water in een kleine pan op middelhoog vuur aan de kook te brengen.
Roer met een houten lepel tot de suiker helemaal is opgelost. Zet het vuur op laag en laat de siroop sudderen totdat de frambozen uit elkaar vallen. Zet een fijne zeef op een hittebestendige kom en duw het frambozenmengsel voorzichtig door de zeef met een houten lepel of spatel. Laat de siroop afkoelen en zet het daarna nog eens minimaal 30 minuten in de koelkast.

Als de siroop goed koud is giet je de siroop in een grote kan. Voeg het koude water, de ijsblokjes en de citroensap toe en roer goed. Serveer in leuke mason jars!

 

Photo Credit: southernweddings.com, http://cookingbride.com